Лиценцирани Lenovo работни станици со Quadro графичка и SSD

Не ги гледате сликите?
Отворете ја пораката во пребарувач
A Class Refurbished лиценцирани Lenovo работни станициспрецијализирани за графичка обработка и рендеринг со моќни Intel®Xeon™ процесор, nVidia Quadro графичка картичка и забрзани со SSD.

1 година гаранција.
Нарачајте онлајн со бесплатна достава!
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00