Лиценцирани Lenovo работни станици со Quadro графичка и SSD

Не ги гледате сликите?
Отворете ја пораката во пребарувач
A Class Refurbished лиценцирани Lenovo работни станициспрецијализирани за графичка обработка и рендеринг со моќни Intel®Xeon™ процесор, nVidia Quadro графичка картичка и забрзани со SSD.

1 година гаранција.
Нарачајте онлајн со бесплатна достава!
Комплетна онлајн понуда
 
Facebook
Twitter
Website
LinkedIn
Instagram
YouTube