NZXT H-Series компјутерски куќишта на залиха

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!
NZXT компјутерски куќишта на залиха. Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија.
H200i
mini-ITX H200i w/WINDOW 2x AER F120 fan, Black/Red
Цена - 7.444ден
mini-ITX H200i w/WINDOW 2x AER F120 fan, White/Black
Цена - 7.444ден
H210
mini-ITX H210 w/WINDOW 2x AER F120 fan, Black/Black
Цена - 5.502ден
mini-ITX H210 w/WINDOW 2x AER F120 fan, White/Black
Цена - 5.502ден
H500 / H500i
ATX Mid-Tower H500 w/WINDOW 2x AER F120 fan, Black/Blue
Цена - 4.749ден
ATX Mid-Tower H500i w/WINDOW 2x AER F120 fan, Black/Black
Цена - 6.446ден
ATX Mid-Tower H500i w/WINDOW 2x AER F120 fan, Black/Blue
Цена - 6.446ден
ATX Mid-Tower H500i w/WINDOW 2x AER F120 fan, Black/Red
ЦЕНА СО ПОПУСТ - 5.790ден
H510 / H510i
ATX Mid-Tower H510i w/WINDOW 2x AER F120 fan, Black
Цена - 7.011ден
ATX Mid-Tower H510i w/WINDOW 2x AER F120 fan, White
Цена - 7.011ден
ATX Mid-Tower H510 ELITE w/ 2 WINDOW 2x AER RGB2, Black
Цена - 10.363ден
ATX Mid-Tower H510 ELITE w/ 2 WINDOW 2x AER RGB2, White
Цена - 10.363ден
H700 / H700i
ATX Mid-Tower H700 w/WINDOW 3xAER F120, Matte White
Цена - 8.317ден
ATX Mid-Tower H700i w/WINDOW 3xAER F120, Matte Black
Цена - 11.624ден
ATX Mid-Tower H700i w/WINDOW 3xAER F120, Matte White
Цена - 11.624ден
H710 / H710i
ATX Mid-Tower H710 w/WINDOW 3xAER F120, Black
Цена - 10.363ден
ATX Mid-Tower H710 w/WINDOW 3xAER F120, Black/Red
Цена - 10.363денATX Mid-Tower H710 w/WINDOW 3xAER F120, White
Цена - 10.363ден
ATX Mid-Tower H710i w/WINDOW 3xAER F120, Black
Цена - 11.862ден
ATX Mid-Tower H710i w/WINDOW 3xAER F120, White
Цена - 11.862ден
 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00