Викенд цени на ACER монитори и проектори #WeLoveWeekends

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

ACER ВИКЕНД АКЦИЈА #WeLoveWeekends

Викенд цени на ACER монитори и проектори само во www.ddstore.mk

Намалени цени на производи само за време на викенд - 17/18/19/20.01
Нарачајте онлајн со ПОПУСТ и БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија!

 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00