Викенд акција - гејминг LG монитор, звучници и refurbished HP компјутери на ПОПУСТ

Не ги гледате сликите?
Види во пребарувач!

Викенд акција WeLoveWeekends
 

Искористи викенд попуст, гејмај на бренд машина!
#HP refurbished компјутери оптимизирани за гејминг со НОВА GT 1030 графичка картичка, моќни Core i5/i7 процесори - #FortniteReady
Количините се ограничени!

Дополнителни 10% попуст на лиценцирани #HP компјутери со моќни Core процесори, SSD и лиценциран #Windows10
Количините се ограничени!
Комплетна онлајн понуда
 
 
 
Website
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
YouTube

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-16:00