Refurbished Лаптопи

Refurbished Лаптопи2022-04-06T14:51:26+00:00

Професионални бизнис серии на лаптопи. Се одликуваат со врвен дизајн и највисок квалитет на вградени делови и надворешна изработка од алуминиумски/магнезиумски куќишта. Тастатури со дополнителен тракпад и отпорни на вода. Лесни, поиздржливи, постабилни. Екрани со висока резолуција. Трајност на батерија. Дополнителни порти, можност за докинг станица, fingerprint.

Title

Go to Top