02 3 100 700
3 100 700
Контактирајте нѐ

Refurbished монитори

Refurbished монитори2022-04-04T13:29:35+00:00

Професионални бизнис серии на монитори. Изработени од поквалитетни делови, подолг век на траење и модерен дизајн. Наменети за графичка обработка со високи резолуции, подобар контраст, реални бои. Ротирачки тела и повеќе порти со можност за поврзување на повеќе монитори на еден компјутер.

Погледај комплетна понуда

Title

Go to Top