Професионални бизнис серии на монитори. Изработени од поквалитетни делови, подолг век на траење и модерен дизајн. Наменети за графичка обработка со високи резолуции, подобар контраст, реални бои. Ротирачки тела и повеќе порти со можност за поврзување на повеќе монитори на еден компјутер.