Workstation компјутери од најпознатите светски брендови HP, DELL, LenovoНаменети за графичка обработка и рендеринг. Nvidia Quadro графички картици, Xeon процесори, ECC рам мемории, моќни напојувања наменети да работат 24/7. Заштеда во цена до 70%.