А и А+ класа на refurbished бренд компјутери, лаптопи и работни станици

А и А+ класа на refurbished бренд компјутери, лаптопи и работни станици

Обезбеден СЕРВИС и ПРЕМИУМ ГАРАНЦИЈА

Зошто ДДКом?

MAR лиценци

ДД-Ком е Microsoft партнер за Windows лиценци за Refurbished компјутери. 100% легален Windows по најниска цена на пазарот.

А+ премиум класа

До 3 години гаранција. Like-New quality – 100% функционални, тестирана секоја компонента, исчистени, коригирани козметички оштетувања, минимални знаци на користење.

Специјализиран сервис

Попуст на резервни делови вон гаранција. Едно бесплатно чистење/реинсталација во гарантен рок.

14 дена тест период

Уверете се во квалитетот на компјутерите. Ако не ви се допаѓа, без образложение ви го враќаме 100% од платениот износ.

Премиум гаранција

Поправка/замена со друг уред во рок од 48 часа. Бесплатна испорака во двата правци за дефект во првите 30 дена.

Upgrade опција

Не дозволувајте вашиот компјутер да застари и да ја изгуби вредноста. Наместо надградби, можност за замена со доплата за понов модел во првата година.

Што нуди ДДКом

Refurbished Brand компјутери Home/Office

Бренд компјутери од најпознатите светски производители HP, DELL, Lenovo

Gaming Refurbished Brand компјутери

Бренд компјутерите со вградени нови графички картици. Стабилна гејминг конфигурација оспособена да ги поддржува и понапредните игри, за многу пониска цена.

Мини и микро компјутери

Нечујни, економични, заштеда на простор, перформанси како стандарден PC.

Refurbished лаптопи

Професионални бизнис серии на лаптопи. Се одликуваат со врвен дизајн и највисок квалитет на вградени делови и надворешна изработка од алуминиумски/магнезиумски куќишта.

Refurbished Монитори

Професионални бизнис серии на монитори. Изработени од поквалитетни делови, подолг век на траење и модерен дизајн. Наменети за графичка обработка со високи резолуции, подобар контраст, реални бои.

Refurbished Работни станици (Workstation)

Workstation компјутери од најпознатите светски брендови HP, DELL, Lenovo. Наменети за графичка обработка и рендеринг. Nvidia Quadro графички картици, Xeon процесори, ECC рам мемории, моќни напојувања наменети да работат 24/7.

0г
искуство и експертиза
0К+
продадени бренд компјутери
0+
продадени MAR лиценци
0К+
задоволни клиенти

Што се refurbished комјутери?

Бренд компјутери од најпознатите светски производители (HP, Dell, Lenovo) употребувани во банки, јавни институции, големи корпорации, во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување.

Согласно законската ЕУ регулатива, задолжително е обновување на компјутерите после одредено време на користење. Таквите компјутерите се откупуваат од регистрирани Refurbisher компании. По откупувањето, Refurbisher компаниите ги тестираат компјутерите, ги делат на класи и истите ги пуштаат во понатамошна продажба.

исклучиво А, А+ класа на refurbished компјутери

Класи на Refurbished PC

A++ ПРЕМИУМ КЛАСА

100% функционален, коригирани козметички оштетувања, лиценциран Windows, премиум гаранција, спакуван во соодветна кутија/амбалажа

А+ КЛАСА

100% функционален, коригирани козметички оштетувања, спакуван во соодветна кутија/амбалажа

А КЛАСА

100% функционален, минимални видливи козметички оштетувања

А- КЛАСА

100% функционален, со физички оштетувања (гребнатинки, напукната пластика), екстра ниски цени [outlet]

icon-1@2x

Што се MAR лиценци?

Што се MAR лиценци?

Microsoft MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) е програма на Microsoft за лиценцирање на refurbished компјутери.

Навистина сум одушевен, од коректноста, и професионалноста. Секоја чест, само така продолжете…

ДДКом Клиент

Брзи и доста информативни, дефинитивно едно од подобрите онлајн шопинг искуства во Македонија :)

ДДКом Клиент

Продуктите се наoѓаат лесно на вашата страна, операторите ви одговараат брзо и професионално, испораката навреме и сите мои нарачки стигнале добро спакувани, неоштетени и исправни. То е то. Поздрав од Ресен.

ДДКом Клиент

Се што ви треба можете да најдете на едно место а тука се и вработените да ве услужат во најкраток можен рок, совршено само продолжете така.

ДДКом Клиент

Одлична продавница. Одлични попусти.

ДДКом Клиент

Со години купувам од DDCom и се било во најдобар ред, екстра.

ДДКом Клиент

референтна листа