Refurbished лаптопи
бизнис класа
Нови количини на refurbished лаптопи бизнис класа со моќни Intel Core процесори 6th, 7th и 8th генерација, забрзани со SSD и можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR. Ограничени количини!
Со секоја онлајн нарачка добивате бесплатна достава низ цела Македонија!
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277

Сподели!