Промоции

Lenovo 14″ бизнис лаптоп со 2г гаранција и подарок Windows 10

Најдобра понуда за месец март! 14 инчен Lenovo ThinkPad T450s бизнис лаптоп со моќен Intel® Core™ i7 5th генерација процесор, забрзан со SSD, 2 години гаранција и ПОДАРОК лиценциран Windows 10 MAR

2023-11-26T23:18:18+00:00March 18, 2022|Промоции|

Refurbished лаптопи на залиха, бизнис класа со моќни Intel Core процесори

Нови количини на refurbished лаптопи бизнис класа со моќни iNTEL Core процесори 6th, 7th и 8th генерација, забрзани со SSD и можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR. Ограничени количини! Со секоја онлајн нарачка добивате бесплатна достава низ цела Македонија!

2023-11-26T23:18:25+00:00January 5, 2022|Промоции|

Title

Go to Top