Refurbished лаптопи на залиха, бизнис класа со моќни Intel Core процесори

Нови количини на refurbished лаптопи бизнис класа со моќни iNTEL Core процесори 6th, 7th и 8th генерација, забрзани со SSD и можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR. Ограничени количини! Со секоја онлајн нарачка добивате бесплатна достава низ цела Македонија!