LENOVO THINKPAD T450S

Aкцијата важи до крај на месец март
1+1 год. гаранција и подарок Windows 10

Најдобра понуда за месец март!

14 инчен Lenovo ThinkPad T450s бизнис лаптоп со моќен  Intel® Core™ i7 5th генерација процесор, забрзан со SSD, 2 години гаранција и ПОДАРОК лиценциран Windows 10 MAR
Сега со уште пониска цена! За само 28,500 ден. + БЕСПЛАТНА достава низ цела

Македонија! ПОБРЗАЈТЕ количините се ограничени!

info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 27

Сподели!